Horisont Betong AB – Alla sorters golvgjutning med betong.

logo-betong

Betong

Cement, vatten samt fin och grov ballast, ja det är grundstenarna i betong.
Men är betong verkligen så enkelt som det låter? Man kan få höra sådant som – ”betong är väl bara betong liksom” eller ”finns det flera sorter”?

Dagens betong är så mycket mer än så, där det finns många betong kvalitéer och sorter för olika ändamål eller årstider.Det kan till exempel röra sig om krav på uttorkning när det finns en tidsgräns som ska hållas innan tätskikt kan läggas. Eller kanske en lastkaj eller dylikt som ska gjutas som behöver klara av väder och vind då den ligger öppen utomhus.

betonggolv

Om betongsorter

Bägge projekten kräver en speciell betongsort, det första en snabbtorkande och det andra en frostskyddande.Detta var bara ett par exempel på betongsorter för olika ändamål, det finns en mängd tillsatsmedel att tillgå för att på kemisk väg förändra betongens färska samt mognade egenskaper.  Vi för löpande dialoger med betongleverantör, konstruktör samt kunden för att kunna erbjuda det mest lämpliga receptet för det aktuella projektet.

När du kontaktar oss gör vi allt för att du ska få den bäst lämpade produkten för ett lyckat slutresultat.

betongggolv2-dalarna

Golvgjutning i betong

Betong är ett material som på grund av sina egenskaper med fördel kan användas för konstruktioner som ställer höga krav på hållbarhet.  Därför passar betong utmärkt för att till exempel gjuta grund till hus, garage eller industrigolv.

Stabilitet och slitstyrka

Genom att använda betong som grund till hus och garage får du ett stabilt och hållbart resultat. Dessutom ger det bra isolering och gör grunden mindre fuktkänslig.

Som golvmaterial inom industriverksamhet lämpar sig betong extra väl på grund av sin slitstyrka. Hos oss på Horisont Betong AB kan du få hjälp med golvgjutning i betong för både mindre och större projekt. Vi utför arbetet helt efter dina önskemål.

”Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd i ditt val av byggfirma”.

Kvalitet genom alla steg i processen

Det är många faktorer som ska synkroniseras för att du ska få ett bra resultat av golvgjutningen. Allt från blandning, gjutning och härdning måste ske på rätt sätt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Gjutmassan ska vara korrekt blandad, det får inte förekomma luftbubblor och härdning förloppet måste anpassas efter rådande förhållanden för att undvika krympsprickor till följd av för snabb avfuktning. Vilket gör det viktigt att man för en bra dialog med betongleverantörer.

”Vi på Horisont Betong AB har lång erfarenhet och kunskap kring hur betongens egenskaper används på bästa sätt för ändamålet”.

Att utföra betonggjutning med ett riktigt bra resultat kräver hög kompetens.

4 skäl att välja oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Erfarenhet och kunnande

Erfarenhet och kunnande

Erfarenhet av allt från blandning, gjutning och härdning från små till mycket stora entreprenader.

Kvalitet i hela processen

Kvalitet i hela processen

Vi har lång erfarenhet och kunskap kring hur betongens egenskaper används på bästa sätt för ändamålet.

100% nöjd kund

100% nöjd kund

Vi tror på talesättet att “kunden alltid har rätt” när vi lämnar byggarbetsplatsen skall kunden vara nöjd.

Leveranstrygghet från början

Leveranstrygghet från början

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av våra tjänster.